Activitats 2018 - 2019

 1. Torneig de futbol de l’ACELL a les instal·lacions esportives Meiland

  El passat dijous dia 14 de març, els alumnes de 2n cicle d’ESO van participar, per tercer any consecutiu, al torneig de Futbol Sala que organitza l’ACELL a les instal·lacions esportives Meiland.

  L’Escola Barcanova va participar amb dos equips de 14 alumnes cada un d’ells amb l’objectiu de participació de: Respectar i passar-ho bé.

  Quan van arribar a l’escola, un autocar de la mateixa organització els va venir a buscar i els va portar a la porta mateix de les instal·lacions, compartint el trajecte amb l’Escola Xaloc de Sabadell.Un cop allà, van poder començar a conèixer els que serien els seus equips rivals.

  A les 11:00h va començar la competició i cada un dels dos equips de Barcanova va realitzar 2 partits d’uns 20 minuts aproximadament amb 2 equips d’altres centres i poblacions de Catalunya.

  Tot i que hi va haver alguns partits que no van ser fàcils, i en alguns moments van decaure els ànims, els dos equips de Barcanova van demostrar molt esforç i van acabar guanyant 3 dels 3 partits i 3 dels 3 partits, respectivament.

  Un cop finalitzada la competició, vam aprofitar per dinar mentre alguns dels equips encara acabaven els seus partits i, després, a les 2:45h, va arribar el moment de l’entrega dels premis.

  Del grup A, l’equip Barcanova 1 va quedar primer classificat de grup. Mentre que, del grup B, l’equip Barcanova 2 tamé va emportar-se la primera posició. Va ser una jornada molt divertida, on els alumnes ho van passar molt bé, van estar molt motivats i van saber competir amb respecte i educació.

  Tot això es va veure recompensat amb les dues copes que ens vam emportar cap a l’escola.

  Esperem poder tornar a participar-hi de nou l’any vinent!