Activitats 2018 - 2019

 1. Sortida al Palau de la Música: Flamenkat

  El passat divendres dia 16 de gener, els alumnes de 3r i 4t d’ESO van anar al Palau de la Música, a Barcelona, a veure una representació musical titulada “Flamenkat”.

  Tractava d’un concert-espectacle d’una hora on es presentava gran contrast visual i sonor que pretenia trencar els estereotips i traspassar fronteres racionals, sentimentals, culturals i històriques per aproximar aquest gènere tant als alumnes com mestres.Per tant, han creat una proposta d’extrema intimitat, delicadesa i passió a partir de la qual van descobrir que la música és un art que no deixarà mai de sorprendre’ns.

  En general, va ser molt entretingut i, al fer partícip al públic en tot moment, van gaudir molt de l’espectacle sense adonar-se que el temps s’havia acabat i era hora de tornar a l’escola.

  Van passar una bona estona i, el més important, sense adonar-se’n, van aprendre un munt de coses sobre aquest estil musical que no acostuma a ser massa freqüentat entre els nostres joves d’avui en dia.

  A més, vam poder aprofitar per estar una estona a la catedral de Barcelona i donar una volta per aquella zona mentre fèiem temps per entrar a l’espectacle.El dia va acompanyar i els alumnes van passar-ho d’allò més bé.