Activitats 2018 - 2019

 1. Projecte sobre la ràdio

  Des de l’assignatura de MAV, els alumnes de 4t d’ESO hem estat treballant el projecte de la ràdio. Hem estat investigant com funciona la ràdio i com es creen les notícies que en ella s’expliquen i per fer el tancament, aprofitant l’activitat de la programació estable de Les notícies joves a la ràdio, vam realitzar grups de treball on cada grup havia de redactar una notícia relacionada amb el municipi de Santa Perpètua i que, posteriorment, el dia 20 de novembre, coincidint amb el dia Mundial dels Drets dels Infants, aniríem a gravar a la ràdio per a ser escoltada aquell dia.

  L’activitat va durar diversos dies i és que primer va venir la Estrella Nuñez a explicar-nos com funcionava realment un programa de ràdio i quines condicions havíem de tenir en compte a l’hora de redactar la notícia.Realment van quedar-nos clars tots els dubtes que teníem i al cap d’uns dies començàvem a redactar les notícies i a planificar les entrevistes que faríem per incloure talls de veu.

  Vam treballar de forma col·laborativa, uns amb els altres, i vam aprendre valors d’organització, col•laboració i autonomia.

  Posteriorment, el dia 14 de novembre vam haver de fer el sorteig per veure quins 5 alumnes serien els encarregats d’anar a gravar les notícies a la ràdio.

  Els 5 companys que van sortir escollits, combinant les notícies redactades amb les notícies que havien preparat els alumnes de 3r d’ESO del INS Rovira Forns, van fer-ho molt bé i estem molt contents del resultat final, que vam poder escoltar tot el grup junt el dia 20 a les 13:00h del migdia i que si algú vol escoltar, el podeu trobar al PODCAST de la Ràdio de Santa Perpètua.

  Ha estat una experiència molt emocionant i esperem poder seguir col·laborant-hi els propers anys.