Activitats 2018 - 2019

 1. Apropa’t a la FP

  Del 19 al 23 de febrer es va realitzar, a Sabadell, la tercera edició de la fira apropa’t a l’FP on l’escola Barcanova de Santa Perpètua de Mogoda va oferir el seu ventall de programes de formació i inserció destinats a joves amb alguna mena de dificultats en l’aprenentatge i/o intel·ligència límit, oferint-los l’oportunitat d’aprendre i defensar una professió.

  El professorat de l’escola, que aquests dies han assistit a la fira, es mostren molt satisfets per la tasca realitzada per diversos motius. D’una banda per l’ajuda i l’assessorament ofert a alumnes i famílies, on els nostres docents han atès els neguits de tots ells i han anotat el contacte a molts possibles futurs alumnes als nostres PFIs.

  D’altra banda, l’equip de mestres ressalta l’ocasió de poder intercanviar experiències i unificar punts de vista amb docents d’altres centres fent així una comunitat educativa més rica i més unida.

  Des del centre valorem molt positivament la possibilitat d’assistir a la fira i poder transmetre la importància de la nostra tasca educativa per tal d’oferir una segona oportunitat a aquells alumnes que per les seves característiques necessiten un altre tipus d’ensenyament més adaptat i alhora pràctic i així “ampliar” la seva possibilitat d’inserció laboral.

  Finalment, agraïm a l’ajuntament de Santa Perpètua el suport econòmic per poder assistir a la fira i projectar la nostra oferta educativa dins del territori.