25 anys

Roser Ferre i Giralt

Quan vàrem començar érem deu i ara som cent trenta-dos. Certament durant aquests 25 anys han canviat moltes coses, ha canviat la fisonomia de la nostra Escola, amb els anys s’ha fet més maca i més gran, han crescut els arbres que vàrem plantar, el nostre equip també ha crescut, ha canviat la política educativa, ha canviat el poble fent-se extens i bonic, han passat molts alumnes amb les seves famílies, els nostres referents polítics també han canviat, hem conegut nous tècnics i hem treballat amb molts de bons, el procés tecnològic no ha parat de canviar, moltes coses han canviat… Però el que no ho ha fet, ni una mica, és la voluntat, la il·lusió, i les nostres ganes de seguir donant oportunitats als joves amb qui treballem, acompanyant-los en el seu procés acadèmic, laboral i personal, il·lusionar-nos en fer-ho i veure com ho aconsegueixen, i seguir fent del nostre projecte, un model d’Escola. Això us asseguro, no ha canviat gens.

 

Roser Ferré i Giralt
Directora de l´Escola Barcanova

25 Anys en imatges

FELICITACIONS

Institut Marina

Laura, Lluís i Maite

Arribar a Barcanova va ser per la nostra família com una alenada d’aire fresc, després de molts mesos d’incerteses i de frustracions. El projecte, l’equip humà i l’entorn ens van seduir des del primer moment. El que vam trobar quan travessàvem el portal del Castell de Can Taió, -a banda d’un gos divertit i entremaliat i unes portes de vidre que feien del tot transparent allò que passava dins- va ser un equip de professionals que eren capaços d’entendre, a la vegada, tant el que passava pels ulls dels pares com dels de la filla, tan desorientats uns com l’altra.

Llegir més

Institut Estela Ibèrica

Des de l’Institut Estela Ibèrica us volem felicitar per aquest quart de segle ple d’èxits però, sobretot, pel vostre compromís amb l’educació i per la vostra gran qualitat humana; possiblement les dues característiques que millor us defineixen i que heu portat com a bandera tots aquests anys. Sabem que heu lluitat moltíssim i que heu hagut de superar una dificultat rere una altra per arribar fins a on heu arribat, i des d’aquí us animem a que continueu remant per portar molt més lluny el vostre compromís [+]

Llegir més

Cèlia Castella

Sempre és un gran al·licient desplaçar-me fins el Castell de Can Taió a coordinar amb l’escola Barcanova. És posar aire nou i net al dia!!! És una dosi d’optimisme, d’esperança, d’alegria i d’entusiasme, i sobre tot d’AMOR!!!
És un plaer immens coordinar-me amb vosal [+]

Llegir més

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Dissabte 10 de juny de 2017

10.00 h Benvinguda.
10.30 – 11.30 h Carrusel a càrrec dels alumnes del primer curs de l’FP de Mosso de Quadra.
11.30 – 12.30 h Mostra de Treballs i botiga de productes d’enquadernació i plantes aromàtiques.
Reportatges fotogràfics
Animació amb els Gegants de Santa Perpètua.
Actuació dels Castellers de Caldes
13.00 – 13.30 h Concert de l’Escola de Música de Santa Perpètua
13.30 – 14.00 h Entrega de diplomes i parlaments
14.00 – 15.00 h Partit de Futbol entre els alumnes i exalumnes de l’escola.
Refrigeri realitzat pels alumnes de l’FP de Cuina i Serveis de Restauració