Activitats 2018 - 2019

  1. Excursió al Cosmocaixa

    El passat dia 16 d’octubre tota l’Escola va fer una excursió al Cosmocaixa. Es tractava d’una activitat promoguda per l’Obra Social de la Caixa i vam aprofitar per anar al Museu a veure les últimes exposicions de robots, així com recordar temes de ciències que ja he manat treballant al llarg d’altres cursos.

    Vam aprofitar un matí fantàstic visitant les exposicions de Robots i Top Ciència, dos exposicions temporals molt interessants i que van aportar aprenentatges rellevants a tots als alumnes de tots els cursos. Vam poder veure també el Bosc Inundat i la Exposició Permanent de ciència, on hi ha diversos experiments i explicacions de moviments terrestres i accions del nostre dia a dia que sovint no li fem cas però que darrere tenen una explicació teòrica molt interessant.

    És un museu on els alumnes gaudeixen moltíssim i poden comprovar tots els aprenentatges que van assolint a l’escola. Va ser un matí molt divertit, ple d’aprenentatges i compartint experiències i bons moments entre companys.