Activitats 2018 - 2019

 1. Torneig de bàsquet de l’ACELL a les instal·lacions esportives de la Bonaigua

  El passat dijous dia 4 d’abril, els alumnes de 2n cicle d’ESO van participar per segona vegada, a un torneig de bàsquet organitzat per l’ACELL a les instal·lacions esportives de la Bonaigua, a Sant Just Desvern.

  L’Escola Barcanova va participar amb dos equips de 14 alumnes cada un d’ells amb la finalitat de gaudir d’una activitat diferent i practicar nous esports, sempre sota el respecte i la diversió com a pilars fonamentals.

  Quan van arribar a l’escola, un autocar de la mateixa organització els va venir a buscar i els va portar a la porta mateix de les instal·lacions.

  Un cop allà, van poder començar a conèixer els que serien els seus equips rivals. Alguns d’ells ja els coneixien de les anteriors competicions de futbol però desconeixien què tal se’ls hi donaria competir amb ells en la disciplina del bàsquet.

  A les 11:00h va començar la competició i els dos equips de Barcanova van iniciar el primer dels dos partits. Els partits van durar 18 minuts cada un d’ells (2 parts de 9 minuts cada una) i després de que ambdós equips van esforçar-se molt i van jugar molt bé, van aconseguir guanyar els 4 partits jugats, quedant en primer lloc de les dues categories jugades.

  Un cop finalitzada la competició, vam aprofitar per dinar mentre alguns dels equips encara acabaven els seus partits i, després, a les 14:00h, va arribar el moment de l’entrega dels premis.

  Va ser una jornada diferent, on els alumnes van gaudir d’un esport que no practiquen de forma rutinària i van aprendre a jugar en equip i coordinar-se per tal d’arribar a la cistella del equip contrincant