Activitats 2018 - 2019

 1. Jornades esportives intercentres 2019

  El passat divendres dia 8 de febrer, un any més els alumnes de 4t d’ESO vam participar a les Jornades Esportives Intercentres que organitza el Patronat d’esports, juntament amb el departament d’educació, de l’Ajuntament de Santa Perpètua.

  Després de molts anys de participació, novament, va ser una bona ocasió per compartir i competir amb altres estudiants de la població i treballar aspectes relacionats amb el joc net, el compliment de les normes i una bona conducta esportiva (els quals donaven punts extres en la competició).

  Com cada any, les competicions van tenir lloc a les instal·lacions municipals on realitzem l’assignatura d’esport durant el curs i tots els alumnes van gaudir i van compartir una bona estona amb altres alumnes i amb els seus propis companys.

  Aquest any van realitzar 10 activitats diverses, passant del handbol o el futbol cec, fins les bitlles catalnes o el voley llençols, sense oblidar el futbol o el bàsquet.

  Aquest any Barcanova vam participar amb dos grups i, tot i que no vam aconseguir cap de les 3 primeres posicions, vam passar-ho molt bé i vam gaudir molt de tots els jocs que ens van tocar participar. Esperem repetir l’any vinent!