1. Festa de l’escola

  festa-de-la-escola

  El passat dissabte dia 10 de juny va tenir lloc la 25ª festa Major de l’escola, en la qual, tant alumnes, professors, com exalumnes i familiars podien venir a l’escola i retrobar-se o conèixer el que en ella s’ha treballat al llarg d’aquest any.

  A les 10:00h del matí ja estava tot preparat i van començar a arribar les primeres famílies i alumnes. Cap a les 10:30, va tenir lloc l’exhibició dels alumnes del PFI de hípica. El primer torn va ser pels alumnes de 1r del PFI que van fer un Carroussel hípic i van demostrar el domini amb els cavalls després d’un any de treball constant.

  Quan van finalitzar les activitats a la pista de la hípica, va portar-se a terme una activitat especial per a la celebració dels 25 anys. Es va realitzar una cercavila amb la participació dels gegants de Santa Perpètua, que tot i la calor que feia, van poder animar la festa i ballar entre la gent que havia vingut a la festa.

  A més a més, a la sala d’audiovisuals, durant tot el dia, hi va haver la projecció de diversos materials que havien estat preparant els nostres alumnes des de l’assignatura de Mitjans Audiovisual, així com la recuperació i recopilació d’imatges d’altres anys que els exalumnes podien demanar i veure, per recordar el seu pas per l’escola.
  Després, els castellers de Caldes van fer un pilar de 4 i l’enxaneta va deixar anar una pancarta que tenia inscrit 25 anys.

  Un cop finalitzades aquestes activitats al pati de l’escola, tocava anar cap a la capella. Allà estava esperant l’escola de música per animar la festa amb unes peces musicals molt agradables per a l’oïda. Un cop finalitzat el concert, va tocar projectar el LIPDUB que havien preparat amb il·lusió tot els alumnes i professorat de l’escola. Acompanyat d’un altre vídeo on es mostrava un dia a dia a l’escola i la feina que s’ha anat fent durant aquests 25 anys.
  Després de totes aquestes activitats, tocava entregar els diplomes a aquells alumnes que finalitzaven la seva formació amb nosaltres. Aquesta cerimònia va anar acompanyada d’un discurs per part de la directora del centre i un altre de l’alcaldessa del poble. Va ser un moment emotiu on inclús alguns pares i familiars d’aquests alumnes van voler dedicar unes paraules d’agraïment cap a l’escola i la feina que des d’aquí fem.

  Acabat aquest moment, va ser l’hora de fer l’aperitiu. Tot i que el bar ja funcionava des de ben d’hora al matí i els alumnes de 4t d’ESO s’encarregaven d’ell per recaptar diners pel viatge de final de curs, els alumnes del PFI de cuina, com a novetat, van ser els encarregats de preparar l’aperitiu d’aquell dia tant especial. Van fer croquetes, pastes de full salades, brownie, i un pastís d’aniversari que va cridar l’atenció de tots els que estaven allà en el moment de bufar les espelmes.
  Aquesta va ser la part més distesa de la festa i on famílies, que no es coneixien de res, van parlar i van compartir espai i moments. A més, va ser en aquest moment on va començar l’esperat i famós partit de futbol entre alumnes i ex-alumnes. El partit va ser molt renyit,  finalment, no hi va haver equip guanyador perquè van acabar empatats a 3 gols. Per tant, enhorabona a tots per la implicació i les ganes de repetir, any rere any.

  En tota la jornada, a més a més, es va poder veure l’exposició que es van realitzar a les aules de 2n i 3r on es vol donar a conèixer a tothom el que s’havia realitzat al llarg del curs des de les diverses matèries i assignatures així com els projectes que, mica en mica, anem realitzant, de forma transversal, en algunes assignatures.  

  També vam oferir un servei de venda del material que realitzen els alumnes a l’àrea d’hàbits laborals així com una visita pel viver de l’escola on les famílies podien escollir les plantes que es volien emportar a casa i les compraven.

  Estem molt contents de tota la gent que va venir i, un any més, la festa va ser tot un èxit, envoltats de famílies, riures i records. Ha sigut una festa inoblidable i on s’ha demostrat, un any més, que el record que es té del centre és un record positiu i que  queda marcat per sempre. Ja comencem a buscar idees per preparar la de l’any vinent, que encara que no en tornem a celebrar 25, la prepararem amb la mateixa il·lusió i ganes i esperem poder-vos mostrar novetats.

  25 Anys en imatges