ESCOLES VERDES

Continuem reballant en el projecte escoles verdes. Aquest any hem participat de nou en el seminari “Educació per la sostenibilitat. Seminari de coordinació d’equips de centre” a on hem pogut descobrir recursos i activitats que ens permeten anar millorant la nostra pràctica educativa envers tot el tema de la sostenibilitat, el reciclatge i la millora pel medi ambient. A més a més, aquest any el format era diferent; hi havia 3 sessions més teòriques, dins d’aula i, posteriorment, aquesta formació s’havia de complementar amb una excursió o taller. En el nostre cas, vam fer una sortida al riu per tal de veure quines activitats es poden realitzar amb els alumnes amb una sortida d’aquestes característiques.
Tot i així, d’entre les classes dins de l’aula, la última la vam realitzar en un centre acollidor. Aquest any es va tractar del Centre FEDAC de Ripollet, i després de visitar l’escola vam poder comentar millores i, sobretot, els processos que havíem de fer tots pel tancament d’aquest curs.
D’entre les propostes de millora que ja teníem plantejades, destaquem la de la granja, que ja la tenim en ple funcionament aquest curs i, de cara l’any vinent, volem iniciar un parell de propostes noves que ens permetran continuar avançant en alguns camps.

Aquí podreu mirar el nostre pla d’acció pel curs 2017-2018

Pla-daccia-anual_17-18-1
Descarregar PDF